Puiset korut ja rusetit

Jos puuosan / nahan pinta kaipaa puhdistusta, käytä kuivaa ja puhdasta puuvillaliinaa tai kostuta liina hieman vedellä ja pyyhi varovasti. Metalliosat voi puhdistaa esim. puhtaalla ja pehmeällä mikroliinalla sekä tarvittaessa esim. miedolla astianpesuainevedellä. Vältä hankaamista.

Korujen hopeoitu pinta ei ole ikuinen, vaan se tummuu ja jossain vaiheessa pinnoitteen alla olla oleva messinki / kupari tulee näkyviin. Korut, jotka on kirurginterästä, säilyy kauniina sellaisenaan oikein säilytettynä ja hoidettuna. Korujen ja puurusettien puhtaanapito ja oikea säilytystapa pitää ne kauniina pidempään.

Pue korut / puurusetit viimeisenä ja poista ensimmäisenä. Älä altista kemikaaleille (hiuslakka, parfyymi ym.), kosteudelle, rasvoille, lialle, tai pitkäaikaiselle auringonvalolle. Jos korut / puurusetit kastuu, huolehdi ilmavasta kuivumisesta. Älä käytä urheilun aikana.

Paras tapa säilyttää koruja / puurusetteja on kuivassa tilassa rasiassa / korupuussa suoralta auringonvalolta suojattuna. Älä säilytä kosteassa tilassa esim. kylpyhuoneessa. Säilytä koruja / puurusetteja erillään toisista koruista naarmujen välttämiseksi.

Saippuarasiat - ja aluset

Hoitamalla saippuarasiaa ja – alusta pidennät niiden käyttöikää.

Puhdista saippuajämät saippuarasiasta ja -alusesta kevyesti rätillä / pehmeällä harjalla lämpimän veden alla. Huuhtele huolellisesti. Anna kuivua hyvin.

Kuluneen pinnan voit halutessasi hiota kevyesti käsin (hiomapaperi esim. 180 / 240).

Kun saippuarasia- ja alunen on kuivunut, suositelemme sen öljyämistä esim. parafiiniöljyllä. Öljyn voit levittää rätillä, tai voit upottaa saippuarasian ja - alusen kokonaan öljyyn. Anna öljyn imeytyä hetki, ja pyyhi ylimääräinen öljy pois rätillä. Öljy suojaa saippuarasiaa ja – alusta ja antaa hengittävän pinnan.

Anna kuivua hyvin ennen käyttöä.